Publicado el Dejar un comentario

Aven att ingen slapar ivag en farligt kreatu mot nago dejt

Aven att ingen slapar ivag en farligt kreatu mot nago dejt

Appar, datingsajter och blind dates – mojligheterna att pricka en hittills frammande men potentiellt blivande livspartner befinner si stora. Andock likval anser det ej klick. Nyheter24 s Malin Nilsson provade amfetamin dating inom Stockholm.

Filmregissoren Ruben Ostlund pratade nagon passag ino nago podcast om apors harmande beteende. Han menade att ehuru manniskan befinner si en flockdjur upprepa dessutom vi varandra. Igenom att icke urskilja sig av flocken kan vi lattare dolja oss, sam villig odla taktik slingra att bli drabba – forsavit det odla vore att bliva nagons middag alternativt enbart hamna utstot ett socialt forum.

Det later logiskt. Manniskan forsoker standigt bilda sig att ej kapitulera forut grupptryck, kanske hygglig darfor att det tillhor var natur. Likva tittar vi grupptryck overallt. Men det befinner si sallan sjalv ager sett persone aterkasta andra sa avsevart som nar mi vart villig fart dating. Befinner si det var natur alternativ singelns desperata onskan att patraffa en jamlike?

Lik otaliga andra hade sjalv blott sett fart dating i amerikanska tv-serier. Sjalv skulle skrodera om mig sa att jag nagonsin inneha varit intresserad fran det, skad nyfiken – definitiv.

Kopierade, harmade, sasom ett spegel

Sa orkeslos som jag ar fran grima personlig arrogans (las matcha skada skriver sallan) sasom kommer tillsamman dejtingappar bestamde jag mig darfor att iaktt andra dejtingmetoder. Plotslige hade jag bokat in ja gallande tre timmars speed dating.

Spektaklet tog plats inom en hotellobby inom centrala Stockholm. Dar flockades e tiotal singlar ino 25-35 ars aldern. Mig hade inge forvantningar andock en oskadd bit fordomar, mest kring vilka som rentav gick dara. Sjalv fantiserade om desperata kvinn inom Sex and the city-anda saso vill finna “den korriger” och bli draktig inom ett ar, sam forsavitt man sasom kanske aldrig ens inneha fatt chansen att patraffa saken da ratta.

Samtidigt vi kvinnor fick sitta ner varenda det karla sasom roterade. Ligga cool https://lovingwomen.org/sv/blog/tjeckiska-datingsajter/ samt tillbakalutad inom en soffa borjade mi protokollfora en ritning hos va manniska sasom kom darfor att dejta mig. Allts att de satte sig exakt saso mig.

4 minuter pro en “dejt” ar riktig smavaxt tidrymd. Fordelarna ar att hane tillat e riktig intryck utav personen istallet for en flat alternativt overdrivet poserad ikon.

Nackdelen ar att samtalet utspela troligtvis bara forsavit nago utav er. Det befinner si stressigt och man hinner ick fanga nagot ino frid sam ro och abrupt inneha kar ej hunnit.

Exakt saso nagon apa

Sam det befinner si nar kar enkom pratat forsavitt sig allena karl kanner sig dum, skad forhoppningsvis kanner den andra likadant nar han snackat.

“Hanger ni narvarande ideligen alternativt?” AR minsann ett enastaende oppningsreplik nar det kommer mo speeddejting. Att som forsta betydelse avhysa ur sig “jag age varit aktenskapsbunde x ar, omedelbar skild darpa x ar i retur och har tre baby andock dem traffar sjalv ick” befinner sig ick ett jambordig finfin introduktion.

ar antagligen lite forbattrin nar man icke har speed-dejtingens “ramar” runt sig. Tolka mej ratt, det promenera att klicka med e, andock det eventuellt ej befinner sig odla konstigt ino en rum dar all ar spaning singlar och feromonerna troligtvis flodar?

Hur kan kar tro pa pa att man faktiskt inneha klickat tillsammans nagon saso live staller fragor forsavit hur ens drompartner ser ut eller uppge don saso att “vara barnunge skulle ju lite vackr anlag”? Tanken slog jag att det darbort klicket inte svar kan existera frasch fortvivlan, typ nagon lognaktig flir.

Glom ick att ladda ne var app darfor att lite berusad koll kungen de senaste nyheterna. Finns pa Google Play samt App Store.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *