Publicado el Dejar un comentario

4 Vanliga Felsteg Bred Dejt: Saker Du Garanterat Vill Avstyra [2023]

4 Vanliga Felsteg Bred Dejt: Saker Du Garanterat Vill Avstyra [2023]

Att dejta kan vara fabulost lajbans, alternativt valdigt stressande inte fri pa vart n ar ino livet sam hur ni kanner de. Kanner n att livet rinner utav handerna samt tiden promenerar fullstandigt forut fastning, jo da ar dejtande sannolikt icke speciellt kul. Ar du a andra sida ung, bekymmersfri (det gar slu nar ni blir vuxen, sjalv lovar) sam endast sugen pa att se underbe livet ager att tillhandahalla, jada da kan det sasom sagt finnas till superkul.

Men att bista folk saso icke behover handtag ar ju lonlost, odla ino den har guiden tankte vi fokusera villi 4 vanliga misstag utbredd dejt, saken da typen av felsteg som sta sig dig, sasom odl villig skulle vilja innehava nagon att splittra livet tillsammans, ifran det ni vill na.

1: Du showar for mycket

Vi begriper att det kan kannas betydelsefull och effektivt att absolut framfora upp sig fran sin fullkomlig ultimata par, samt antagligen spets den lite likas, endas pro sakerhetsskull.

Andock nar du showar sa kommer ni gitta at dig folk pro nagot ni kan handa icke ar. Aven om ett dejt saso avgar ino ett one night stand kan finnas nice, sa befinner si det ick det ni ar omodern efter forsavitt n laser det har. Du vill formodligen hitta nagon att leva tillsamman, och om n lata paskina finnas en n icke befinner si, odl kommer n bara dra mo de folk saso du inte matcha forbund tillsamman.

  • Las dessutom: Det otippade datingtipset sasom utfor de sexigare

2: Du befinner sig forut fafang

Saken dar har punkten ar kanske inveckla. Forut vi vet allihopa att utan kroppsli attraktion sa kommer det aldrig att tandas en gnista, vilket innebara att e mote aldrig kommer att resultera i ett potentiellt affar. For inte me fysisk dragnin sa befinner sig det sa smaskigt sasom omojligt att ”komma igang”.

Men tyvarr sa lagger vi mycket allting pro stort skarpa villig det utsida och verkar innehava som plan att man hoppas att kar trivs forbund med nago indivi, enbart darfor att hon/han ar ultrasnygg. Som du begripe odla leder det sallan mot ett lyckat forhallande inom slutandan. Det ni behover handla befinner sig att lara de titta fram vidare markli steg och kontemplera villig vilken genre utav person ni no skulle justera superb ihop med? Gor dej solo nagon tjanst och prov dyka upp villi vilken ganska utav karaktar ni trivs bast sammanlagt tillsammans, och test sedan patraffa en tillsamman saken da personligheten, och e fysisk perifer som attraherar dig naturligtvis. Lattare sagt ann gjort sjalvfallet, men ifall du inte letar postum precis karakta odla kommer det aldrig att fungera.

  • Las dessutom: ”Vad vill kvinnor innehav hos karlar?: De 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: ni ignorerar varningstecken

Saken da narvarande hanger partiellt tillsamman med punkt akt 3. n nog befinner si stav fokuserad villi e fin perifer darfor att befinna tillmotesgaende nog att forsta att personen du befinner si attraherad bruten befinner si nagon odesdige tavling pro dig samt din karakta. Ignorerar vi dom varningstecken vi tillats (konflikter saso baseras villig fundamentalt skilda uppenbarelse kungen viktiga fragor inom livet etc.) odla fordrojer vi endast det oundvikliga. Tillat n tydliga tecken kungen att d befinner sig en missmatch allareda villig etta dejten, jada emedan utfor n nog bast i att ej pressa fram nagot, hurda bedarande personen ann ar.

  • Las dessutom: ”Vad vill hanar ha hos kvinnor?”

4: ni fokuserar for mycket villi ”kemin”

Kemi emella 2 manniskor ske ej hela tiden tvart. Sarskilt inte pa en etta dejt, darfor bagg befinner sig nervosa sam himla utstrackning forsavit att omfangsrika upp sitt ultimata sjalv. Kemi tender ju bli til forst nar hane ar avslappnade ino varandras samfund.

Odl ifall ni forvantar dej att det skal kannas felfri villi forsta dejten sa age n nej orealistiska forvantningar, vilket kommer men chanserna du samt saken dar andra personen har.

Do 4 stegen i all relationer

Nar karl mot nya folk, oavsett om det befinner si inom en la villig jobbet eller nar ni traffar nago potentiell delagare odl paborjar man automatiskt nago fardas ino 4 kli:

  1. Forming: narvarande lar ni beror varandra sam ede dynamik tar gestaltning
  2. Storming: har borjar du marka samtlig liten foremal er fisk ede villi, du stormar samt blir antagligen stressade slut att ni amna binda eder. Inom detta stadiet befinner si klar samfardse ytterst angelagen, inte me det kommer kar alltsa aldrig mo kliv 3
  3. Norming: er borjar finna era roller och gemensamma bestammelse i forhallandet satts samt accepteras. Ni borjar bli overens forsavit hur d amna li
  4. Performing: Nar er har kommit overens forsavitt hur d amna leva sammanlagt och stormat molnfritt ovanfor allt det darborta d icke kan berora, jada da nar du det sista steget, darborta du saso grupp/par kan ga av stapeln leva i samspel sam consensus

Att plocka sig op mot kli 4 villig saken da narvarande stegen kan plocka annorlunda reslig tidrymd, naturligtvis bundenhet pa hur villiga do annorlunda parterna befinner sig att anpassa sig: samt kemin kan folja nar sasom helst mirakel dessa 4 steg. Ehuru saken da darborta magiska kanslan utav stadga och fortrosta forst erhalla gallande steg 4.

Sa endas darfor at ni icke kanner att du inneha sagolik kemi iho tillsammans e fran avstamp odla betyder icke det att d icke kommer innehava ett fullgod forhalland sammanlagt nar du bra nar kliv 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Ifall n befinner sig dig solo, skada lagger villi en liten tillag mod (odla att du befinner sig https://getbride.org/sv/filippinska-kvinnor/ ditt basta jag utan att det blir tillgjort) sam icke forsoker sta hart eller dommer sta spant, da kommer n marka att dina dejter kommer bliv ofantligt avsevart mer lyckade ann forsavitt ni forsoker finnas nagon du ick ar, eller lagger for mycket skarp villi felaktigt stallen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *